Jaco Meubels

Goedkope meubels en goedkope stoelen van de hoogste kwaliteit.

Goedkope meubels, goedkope stoelen en goedkope tapijttegels zijn de kenmerken van Jaco Meubels in Ede. Door goedkope meubels in grote partijen in te kopen is Jaco Meubels in staat u voordelig outlet meubels aan te bieden van hoogwaardige kwaliteit. Goedkope stoelen, white wash meubelen en teak meubelen kochten wij nog recent in grote getale in en het verkregen voordeel treft u terug in ons aanbod goedkope stoelen. Ook voor Teak Meubelen is Jaco Meubels het adres; we kochten recent een enorme partij mooie teak meubelen.

Goedkope meubels? Goedkope stoelen? Goedkope Tapijttegels? Wij doen meer dan goedkope meubels en meubel accessoires.
Een korte uitleg: wij zijn een bedrijf dat sinds 1983 bestaat! Wij kopen onze meubelen hoofdzakelijk in bij fabrieken, veilingen en grote rest partijen. Hiertoe behoren voordelige meubels van grote merken, maar omdat wij deze meubels (te) goedkoop verkopen, mogen we daarvan de naam nooit noemen.
Op die manier opereren we als meubel outlet voor grote fabrikanten en kunnen we deze outlet meubelen voordelig aanbieden.
Het aanbod: stoelen, eettafels, salontafels, kasten, TV meubels, banken , Teak Meubels, matrassen, vloerbedekking, tappijtegels , en vinyl; voornamelijk couponnen in diversen soorten en maten. Vaak zijn dat de laatste meters van een volle rol van de bekende merken vinyl !!
Echter ook hier geldt weer: onze prijs is altijd een stuk lager dan elders! Goedkoper koopt u nergens!

Onze aanbiedingen


Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd in deze categorie.

Ga naar deze website Ga naar deze website Ga naar deze website